فروشگاه جامع پروژه های دانشجویی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 339
  • بازدید دیروز : 1521
  • بازدید کل : 9033816

طرح توجیهی تولید ماء الشعير


عنوان: طرح توجیهی تولید ماءالشعیر

فرمت فایل: word

تعداد صفحات:82

شرح مختصر:

مطالعات بازار ، مطالعات فني

همراه با جداول سرمايه ، محاسبه نقطه سر به سر

و محاسبه نرخ بازگشت سرمايه و جداول هزينه ها ، حقوق و دستمزد و هزينه هاي ثابت و متغير

به همراه محاسبات

 

ايران با تولید بالغ بر 150 هزار تن جو از قابلیت ویژه ای در تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع مربوط به فرآوری این محصول کشاورزی برخوردار است . روند رو به گسترش تقاضای صنایع داخلی به عصاره مالت و هم چنین افزایش روز افزون مصرف ماء الشعیر (آب جو بدون الکل)در داخل کشور از دلایل مهم انتخاب این طرح سرمایه گذاری بوده است . این در حالی است که بدلیل مصرف بالای عصاره مالت در صنایع آب جو سازی در کشورهای همجوار ، می توان بازار مناسبی را نیز در این زمینه مورد مصالعه قرار داده و سهمی در آن کسب نمود .

مشخصات محصول

معرفی محصول شامل مشخصات عمومی و فنی

مشخصات عمومی

 

الف- مالت : مالت ماده اصلی تولید ماءالشعیر می باشد . چنانچه جو را تحت شرایط کنترل شده قرار دهیم تا جوانه بزند و سپس آن را خشک نمائیم ، میزان آلفا آمیلازا آن را افزایش می یابد . این آنزیم باعث هیدرولیز نشاسته به قندهای قابل تخمیر مانند دکسترین و مالتوز می شود . سه نوع مالت با مقادیر مختلف آمیلاز بنام های مالت ماءالشعیر ، مالت مشروبات الکلی و مالت جیبرلین تهیه می شود .

 

ب- ماءالشعیر : ماءالشعیر نوشابه ای غیر الکلی است و از شیره رقیق شده جو بدست می آید که به آن مواد افزودنی مجاز و در صورت لزوم مواد نگهدارنده اضافه می نمایند . این محصول در اروپا ، آمریکا و سایر نقاط جهان به مقدار بسیار زیادی تولید و مصرف می شود . در ایران نوعی مشابه ولی بدون الکل (که مرحله تخمیر متداول در آبجو سازی در تولید این محصول حذف شده است ) بنام ماءالشعیر تولید می شود .

 

ماءالشعیر از لحاظ ارزش غذایی به نوشابه های گاز دار دیگر ارجعیت دارد و دارای خواص گوناگونی به شرح زیر می باشد .

 

1- دارای انواع ویتامین های گروه B می باشد و ویتامین C موجود در آن در حدود 20 میلی گرم می باشد که مجموع ویتامین C لازم را برای بدن تأمین می نماید .

 

2- املاح مختلف بخصوص فلزاتی مانند کلسیم و نیز فسفر را بحد کافی دارا می باشد .

 

3- بعلت دارا بودن اسید های آمینه و پروتئین برای رشد بدن مفید می باشد .

 

4- بعلت دارا بودن اسید های مختلف ، قند ، ویتامین ها و بویژه املاح و فلزات مفید در پیشگیری از برخی بیماریها ، ضد عفونی روده ، هضم غذا و نیز رفع خستگی موثر می باشد .

 

5- نوشیدن آن برای دفع بعضی از سنگ های کلیوی مطلوب می باشد .

مشخصات فنی

 

الف- ماءالشعیر : ماءالشعیر فرآورده ایست گاز دار غیر الکلی که از مالت جو، آب ، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون تخمیر الکلی یا بدون افزودن شکر تهیه می شود . دارای ویژگی های حسی ، بهداشتی و فیزیکو شیمیایی زیر است :

 

- ماءالشعیر باید شفاف و روشن و زالال ، بدون سرب و با طعم و مزه مالت تهیه شود و از بوی ترشیدگی بوهای خارجی و نامطبوع مبری باشد .

 

- رنگ ماءالشعیر باید 8-4 بر حسب واحد EBC و کدورت آن باید حداکثر 2 بر حسب واحد EBC باشد .

 

- فرآورده های نهایی ماءالشعیر باید عاری از کپک ، مخمر و موجودات ذره بینی بیماری زا باشد .

 

- ماءالشعیر باید دارای PH ، 8/3 تا 2/4 باشد .

 

- موجود در فرآورده نهایی ماءالشعیر باید حداقل 4/0 گرم در 100 میلی لیتر نمونه باشد .

 

- میزان اسیدیته ماءالشعیر بر حسب اسید لاکتیک باید 12/0 تا 2/0 گرم در 100 میلی لیر باشد .

 

- مقدار عصاره ماءالشعیر حداقل 5/4 گرم در 100 میلی لیتر باشد .

 

- مقدار خاکستر حداقل 15/0 گرم در 100 میلی لیتر می باشد .

 

- قندهای احیاء کننده باید حداکثر 2/1 گرم در 100 میلی لیتر باشد .

 

- میزان قند تام باید حداکثر 6/2 گرم در 100 میلی لیتر ماءالشعیر باشد .

 

- میزان الکل اتیلیکی که می تواند بطور طبیعی در ماءالشعیر مجاز شناخته شود به میزان حداکثر 1/0 درصد وزنی می باشد .

 

- میزان ارسنیک در ماءالشعیر حداکثر 2/0 قسمت در میلیون ، مس 4/0 قسمت در میلیون ، آهن 25/0 قسمت در میلیون و سرب حداکثر 2/0 قسمت در میلیون می باشد .

 

ب- مالت : 6 تا 8 درصد وزن کلی فرآورده باشد . رطوبت این مالت باید حداکثر 6 درصد وزنی باشد . رنگ مالت باید بر حسب واحد EBC حداکثر 25 -40 باشد . زمان تبدیل نشاسته به قند برای مالت باید بین 15 تا 20 دقیقه باشد . این مالت باید دارای طعم و بوی مخصوص مالت بوده و عاری از هر گونه مزه و بوی خارجی باشد . میزان مواد خارجی موجود در مالت جو نباید بیش از 5/0 درصد ون کل آن باشد . مالت جو باید فاقد کپک ، حشرات زنده و مرده ، اجزاء حشرات و فضولات جوندگان که قابل رویت با چشم غیر مسلح است ، باشد .

 

فهرست مطالب

 فاز اول: مطالعه بازار. 6

مقدمه : 6

مشخصات محصول.. 6

معرفی محصول شامل مشخصات عمومی و فنی.. 6

مشخصات عمومی.. 6

مشخصات فنی.. 7

موارد کاربرد محصول و آیند کاربرد آن.. 8

قیمت داخلی و جهانی محصول.. 8

برآورد ظرفیت های بالقوه (در دست احداث) کشور 9

برآورد کلی عرضه برای سال های آتی.. 11

بررسی واردات و تهیه آمارهای کلی.. 11

بررسی کلی امکانات صادرات (بازارهای هدف) 11

بررسی میزان تقاضا و برآورد کلی برای سال های آتی.. 12

مقایسه عرضه و تقاضا و تعیین میزان نیاز به تولیدات جدید برای سال های آتی.. 13

 

فاز دوم و سوم: مطالعات فني و مهندسي.. 14

مقدمه. 14

بررسی فنی و مالی.. 14

بررسی تکنولوژی و نحوه تأمین دانش فنی مورد نیاز 14

روش هاي مختلف توليد. 16

ویژگیها و مشخصات فنی محصول.. 16

طبقه بندی محصول.. 17

فرمولاسيون محصول.. 17

بسته بندی اجزاء 17

قطعات متشکله محصول.. 17

دیدگاههای کلی در مورد قیمت... 18

امکان فروش.... 18

روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج از کشور 18

فرآیند تولید مالت و ماءالشعیر. 19

تكنولوژي توليد. 19

برآورد ماشين آلات... 22

برآورد تجهيزات... 23

ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه. 25

تشریح دقیق و جامع فرایند منتخب... 25

ترسیم شماتیک جریان مواد (نمودار گردش مواد ) 27

جايابي كارخانه. 28

تعین و محاسبه ظرفیت... 28

برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد. 29

شرایط عملکرد واحد. 29

مواد اولیه مورد نیاز طرح.. 30

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید. 31

نقشه استقرار ماشین آلات در خط تولید. 34

تجهیزات و تاسیسات عمومی.. 34

آزمایشگاه 34

تعمیرگاه 34

تاسیسات برق.. 34

تاسیسات آب... 36

تجهیزات حمل و نقل.. 37

تاسیسات سوخت رسانی.. 37

محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز 40

برآورد پرسنل تولیدی.. 40

برآورد پرسنل غیر تولیدی.. 41

محاسبه سطح زیر بنا ها و زمین.. 41

مساحت سالن تولید. 42

طرح لي آوت و مساحت انبارها 42

ترسیم جانمائی ساختمانها 46

برنامه زمانبندی اجرای پروژه 47

مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی: 49

هزینه های تامین انواع انرژی مورد نیاز: 50

جمع بندی اجزاء و برآورد سرماه در گردش : 52

 

فاز چهارم و پنجم: بررسي حسابداري و مطالعات اقتصادي.. 55

هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید : 55

هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی : 56

هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی : 57

هزینه وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل: 58

هزینه لوازم و اثاثیه اداری : 58

هزینه های قبل از بهره برداری: 58

جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایع ثابت: 59

کل سرمایه گذاری: 60

هزینه های تولید : 61

هزینه های ثابت... 61

هزینه های متغیر. 62

قیمت تمام شده محصول.. 63

صورتهای مالی و شاخص های اقتصادی طرح : 63

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح: 64

نتایج محاسبات فنی ، مالی و اقتصادی.. 65

برنامه تولید سالیانه : 65

جمع ارزش تولیدات سالیانه. 65

نام ، مقدار و ارزش مواد مصرفی : 65

منابع انسانی مورد نیاز و هزینه حقوق و مزایای سالیانه: 66

برآورد انرژی مورد نیاز: 66

مقدار و هزینه انواع انرژی مصرفی: 67

پیش بینی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت و در گردش.... 68

سرمایه ثابت : 68

عنوان و ارزش تاسیسات عمومی : 69

وسایط نقلیه : 69

مقدار و بهای زمین مورد نیاز : 70

برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی : 70

هزینه تأمین اثاثیه و لوازم اداری : 71

هزینه های قبل از بهره برداری : 71

جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت : 71

خلاصه اجزاء و برآورد سرمایه در گردش : 72

سرمایه گذاری کل : 72

اخذ وام بانکی : 72

هزینه های تولید : 73

برآورد هزینه استهلاک سالیانه : 73

برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری : 73

هزینه های عملیاتی.. 74

قیمت تمام شده محصول اصلی : 74

برآورد هزینه های ثابت : 74

برآورد هزینه های متغیر (بر اساس ظرفیت اسمی) : 74

برآورد کل هزینه های سالیانه (بر اساس ظرفیت اسمی) : 75

جداول مالی.. 75

جدول پیش بینی عملکرد سود وزیان ویژه طرح.. 75

جدول پیش بینی گردش وجه نقدی طرح : 76

ترازنامه پیش بینی شده 77

محاسبات خالص گردش وجوه نقدی : 78

جدول محاسبه ارزش افزوده : 79

جدول محاسبه ای سهم منابع داخلی : 79

درصد ارزش افزوده : 79

درصد سهم منابع داخلی : 80

محاسبه نقطه سر بسر : 80

نرخ و سال های برگشت سرمایه : 80

سایر شاخص های مالی و اقتصادی : 81


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

پاورپوینت درس 14 پیام های آسمانی پایه هفتم: کمال هم نشین

پاورپوینت درس 14 پیام های آسمانی پایه هفتم: کمال هم نشین

            نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 34 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت: چو قران بخوانند ، دیگر خموش به آیات قران فرا دار گوش وَ اِذا قُــرِاءَ القُـــــران ،فَاستَمِعــوا لَه وَ اَنصتـوُا لَعَلَّکُم تُرحَموُن قران ... ...

دانلود مجموعه سورس ربات های تلگرامی (php) به صورت

دانلود مجموعه سورس ربات های تلگرامی (php) به صورت

مجموعه ای از سورس کدهای ربات های تلگرام به زبان php  سورس ربات ویروس اسکنرسورس فروشگاه سازسورس ربات نظر سنجی سازسورس ربات سازسورس شارژ رایگان سکه ایسورس ربات ویو گیر الماسی با امکانات جالبسورس ربات سرگرم شوسورس عضویت اجباری برای گروهسورس ضد لینک و خوشامد گو با پنل مدیریت ... ...

آشنايی با آمار توصيفي

آشنايی با آمار توصيفي ...

تحلیل نقشه های الکتریکی دنده عقب پژوه 206 مولتی پلکس ایرانی - گیربکس اتومات و گیربکس دستی

تحلیل نقشه های الکتریکی دنده عقب پژوه 206 مولتی پلکس ایرانی - گیربکس اتومات و گیربکس دستی

مجموعه حاضر پکیجی کامل برای تحلیل و نحوه کارایی سیستم چراغ دنده عقب پژو 206 است. این مجموعه در سه بخش زیر اطلاعات را دسته بندی نموده است: کتاب ها و منابع کامل مورد نیاز برای خواندن نقشه های الکتریکی نقشه کامل همه نقشه های الکتریکی برق خودرو پژو 206 فایل صوتی 10 دقیقه ... ...

آشنایی با بهره برداری از سپریتور روغن

آشنایی با بهره برداری از سپریتور روغن ...

آشنايي با تاير و استفاده بهينه از آن

آشنايي با تاير و استفاده بهينه از آن ...

آشنایی با بیماری های قارچی درختان و میوه ها

آشنایی با بیماری های قارچی درختان و میوه ها ...

اشکالات اسکلت فلزی

اشکالات اسکلت فلزی ...

دریافت فایل : اشکالات اسکلت فلزی

آشنايي با اصول انتخاب الکترود بر مبنای

آشنايي با اصول انتخاب الکترود بر مبنای ...

آشنایی با اخلاق در پژوهش

آشنایی با اخلاق در پژوهش ...

آشنایی با المانهای ساندویچ پانل

آشنایی با المانهای ساندویچ پانل ...

آشنایی با آلگوریتم

آشنایی با آلگوریتم ...

دریافت فایل : آشنایی با آلگوریتم

آشنای با معماری جهان

آشنای با معماری جهان ...

دریافت فایل : آشنای با معماری جهان

آسیب های شانه

آسیب های شانه ...

دریافت فایل : آسیب های شانه

استفاده ازآنالو در آموزش شیمی

استفاده ازآنالو در آموزش شیمی ...

اسمز معکوس

اسمز معکوس ...

دریافت فایل : اسمز معکوس

استفاده از عدد در معماری

استفاده از عدد در معماری ...

استراتژی های قیمت گذاری

استراتژی های قیمت گذاری ...

استراتژی های مطلوب

استراتژی های مطلوب ...

دریافت فایل : استراتژی های مطلوب
آموزش سربازی در وزارت دفاع

آموزش سربازی در وزارت دفاع

آموزش سربازی در وزارت دفاع یکی از بهترین راهنمای خدمت در دوران آموزشی و یگان  کسب تجربه تاوان دارد ؛ قبل از اینکه تاوان بدهید از تجربه های دیگران استفاده کنید . این کتاب حاصل 2 سال تجربه ی خدمت سربازی در ارگان وزارت دفاع می باشد و شما رو با موضوعات مختلفی کامل آشنا می ... ...

آموزش هوش مصنوعی و چت جی بی تی صفر تا صد

آموزش هوش مصنوعی و چت جی بی تی صفر تا صد

کامل‌ترین آموزش کاربردی هوش مصنوعی و ChatGPT فقط با موبایل و بدون نیاز به دانش تخصصی!       اگه دنبال یه راه واقعی برای کسب درآمد از هوش مصنوعی هستی،   اگه دوست داری بدون نیاز به سرمایه، تخصص یا تجهیزات خاص، فقط با یه گوشی موبایل پول دربیاری،   این جزوه فوق‌العاده ... ...

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما