فروشگاه جامع پروژه های دانشجویی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 372
  • بازدید دیروز : 1593
  • بازدید کل : 8987994

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نان، بسته بندی و میکروارگانیسمها


عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق نان، بسته بندی و میکروارگانیسمها

فرمت فایل: Word

تعداد صفحات: 48

 

تاریخچه تولید و مصرف نان در جهان نشان داده است که ابتدا نان بصورت نازک و مسطح تولید می‎گردید لیکنبه مرور، حجیم و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجم درآمده است، اصولاً تولید نان های نازکو مسطح به دلیل سریعاً خشک و بیات شدن دارای ضایعات زیادی می‎باشند، صرفه اقتصادی ندارند.تا قبل از سال1800 میلادی نان های حجیم تنها در خانه ها و به صورت شخصی تولید می‎شد. بعد از گذشت50 سال یعنی در سال1850 حدود10% از کل نان توسط نانوایی‎های خارج از خانه تولید می‎شده است.تکنیک تهیه نان طی این سال ها تا سال1890 بسیار ابتدایی و بدون استفاده از دستگاه بود. درسال1890برای اولین بار فرهای برقی به بازار معرفی شدند به همراه این پیشرفت قابلیت پسند نانهایی که برای مدتطولانی تر، نرمباقی می‎ماندند بهتر شد. در شروع قرن بیستم صنعت نانوایی بهره گیری از تجارب علمی درزمینه های شیمی غلات و تکنولوژی غلات را آغاز کرد. در سال های اخیر نانوایی‎های بزرگ به کارخانه‎هایبزرگی تبدیل شده‎اند که اغلب صدها کیلوگرم از محصولات خود را به سوپرمارکت های بزرگی که کیلومترها ازآن فاصله دارند، می‎فرستند. در سال های 1980 در ایالات متحده 95% از کل نان مصرفی در کارخانه‎های نانتولید گشته و تنها 5% باقی مانده در خانه ها تولید شد.الگوی توسعه صنعت نان در اروپا مشابه آمریکا ست بااین تفاوت که نسبت های تهیه نان اروپا قدیمی تر می‎باشد. محصولات نانوایی که تولید می‎شدند بسته بهکشورهای تولید کننده سطح زندگی و الگوی مصرف مردم آن منطقه با یکدیگر تفاوت بسیار دارند. فرآیند تولیدو مواد افزودنی مورد استفاده در تهیه نان نیز بر این اساس با یکدیگر متفاوت هستند. هر کشور با استفاده از آردگندم محلی خود و دیگر افزودنی های موجود روش پخت منحصر بفرد خود را اتخاذ کرده است.با توجه به موقعیت جغرافیایی کشورمان در خصوص کشاورزی، سطح زیر کشت و میزان تولید گندم که عمدهغذای مردم ایران را تشکیل می‎دهد سطح زیر کشت غله گندم از سال 1375 تا 1378 26% به کشت آبی و64% به کشت دیم اختصاص داشته است. عملکرد محصول در هکتار در مورد کشت آبی ذر طی سال ها به طورمتوسط بین 3000 تا 3500 کیلوگرم در هکتار گزارش شده است. کل تولید گندم در این فاصله زمانی به طورمتوسط بین 100 هزار تا 120 هزار هکتار بوده است. با توجه به آمار منتشر شده از سوی سازمان تحقیقات،آموزشی و ترویج کشاورزی وابسته به وزارت کشاورزی در خصوص کیفیت نانوایی ارقام مورد مطالعه این موسسهدر طی سال های 76 تا 78 که به طور متوسط در20 ایستگاه تحقیقاتی کشور انجام گرفته است 49% از کل ارقامگندم موجود در سطح کشور از کیفیت پایین برخوردار است. میزان ضایعات نان در کل کشور سهم بزرگی را به خود اختصاص می‎دهد. به نظر می‎رسد تلاش مسئولیتیو سازمان ها و شرکت های خصوصی در جهت کاهش این مقدار ضایعات نه تنها نقش بسزایی در اقتصاد کلیخواهد داشت بلکه از هدر رفتن تلاش قشر وسیعی از جامعه نیز که در تهیه نان دخیل می‎باشند جلوگیری بهعمل خواهد آمد.در افسانه ها آمده است که نانوای فرعون به دلیل فراموشی خمیر مانده و ترش شده را به خمیراضافه می‎نماید که در نتیجه آن کیفیت نان بهبود قابل ملاحظه ای پیدا نمود که این مقدمه ای برای استفاده ازخمیر ترش گردید(پایان، 1384 ).

 

2-2- انواع نان

نان در حال حاضر به اشکال مختلف و با طعم و بافت گوناگون و همچنین با استفاده از آردهای مختلف تولید می‎شود‏‏‏‏‏‏. مصرف کننده نیز بر اساس ذائقه و سلیقه و سنت های ملی خود به مصرف یک یا چند نوع نان تمایل دارد. به طور کلی، انواع نان را می‎توان در دو دسته نان مسطح و نان قالبی یا حجیم تقسیم نمود. انسان از گذشتههای دور یعنی 4 تا 5 هزار سال قبل از میلاد، با شکل اولیه نان، یعنی انواع مسطح و نازک آشنا بوده است. این نان ها مشابه انواعی بودند که در اوایل قرن بیستم توسط مردم کم درآمد اروپا مصرف می‎شد. در حال حاضر، کشورهای تولید کننده این نوع نان به طور عمده در خاورمیانه قرار دارند. نان های سنتی ایران، نازک و مسطحی هستند که به طریق ابتدایی و قدیمی، یعنی اختلاط گندم خرد شده و آب تهیه می‎گردند. قدمت این نان ها به چند هزار سال قبل از زمان شناخت آن یعنی دوره هخامنشیان برمی‎گردد وجود گندم های ضعیف در مناطق مرکزی ایران موجب پیدایش نانی شده که امروزه آن را تافتون می‎نامند. وجود گندم های مرغوب در مناطق غرب و شمال غربی ایران، تولید نان های بسیار نازک لواش با آردی مرغوب و خمیری با کشش نسبتاً زیاد، را امکان پذیر ساخته است. همچنین عشایر کشور که اکثراً بینمناطق ییلاقی و قشلاقی در حرکت می‎باشند، به دلیل فرصت اندکی که برای تهیه نان دارند، نوعی از نان راانتخاب کرده‎اند که خمیر آن با سرعت و بدون تخمیر تهیه و به سرعت می پزد و به صورت دفاع و تازه مصرفمی‎شود‏‏‏‏‏‏. در کشورهای سوییس، لهستان و سوئد در اوایل قرن بیستم، نان هایی مشابه به نان لواش وجود داشته است. همچنین نان تافتون در کشورهای عربی و نان مشهدی و بربری در آسیای میانه متداول بوده است. ایندر حالی است که نان سنگک نان اصیل ایرانی است که در زمان صفویه تنور آن توسط شیخ بهایی ابداع شد.ایده اولیه پخت این نوع نان احتمالاً از زمان های بسیار دور که بشر خمیر نان های مسطح و نازک را رویسنگ های داغ قرار می داد، گرفته شده است. بدین ترتیب با ابداع تنور نان سنگک عیوب سیار تنورهای سنتی ایران با نیمه مستقیم کردن شعله و سیستم حرارت دهی، تا اندازه ای مرتفع گردید(امیر احمدی 1369، رجب زاده 1382، ناصحی 1374، یارمند 1384). در طی تاریخ انواع و فرم های مختلف نان تهیه گردیده است. اینتنوع در اثر مواد اولیه، اندازه، بزرگی، وزن و فرم و سرانجام روش های مختلف تهیه خمیر و نان بوجود آمد.کاربرد مواد افزودنی مانند چربی، شکر، فرآورده های لبنی، میوه‎ها، کاکائو و قهوه باعث ایجاد تنوع و عرضهمحصولات مختلف صنایع پخت گردید. با وجود آنکه هریک از محصولات و انواع نان از نظر نوع، شکل، فرم وترکیبات تا اندازه زیادی با یکدیگر تفاوت دارند، لیکن از جنبه های زیر وجوه مشترکی دارند: نخست آنکه از آردسمولینا و یا آرد کامل به عنوان ماده اولیه استفاده می‎گردد، دیگر اینکه از محصولات غله و سایر مواد اولیه، خمیر پوک تهیه می‎شود‏‏‏‏‏‏ و نهایتاً در اثر فرآیند حرارتی توده خمیری حاصل می‎شود‏‏‏‏‏‏ که از استحکام، ثبات و پایداری خاصی برخوردار است. نانها را از نظر فرم، شکل و ویژگیها به شرح زیر طبقه بندی می‎کنند:

نانهای گندم یا نانهای معمولی، نانهای مخلوط، نانهای کوچک(گندم)، نانهای مخصوص معمولی، نانهای رژیمی معمولی، نانهای مخصوص تست، نانهای مسطح و نازک و نانهای عربی، نانهای چاودار و نانهای کوچک چاودار، نانهای مخلوط چاودار (رجب زاده 1375).

 

فهرست مطالب

تاریخچه صنعت نان در جهان و ایران

انواع نان

تعریف و اهمیتنان

ارزش تغذیه‎ای آرد و نان

علت ضایعات نان

بیاتینان

آلودگی میکروبی نان

فساد باکتریایی

فساد مخمر

فساد کپکی

مایکوتوکسین ها

بسته بندی

اهداف بسته بندی

بسته بندی نان

روش های بسته بندی

بسته بندی فعال

بسته بندی ضدمیکروبی

روشهای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها

ضدمیکروبهای طبیعی

تاریخچه استفاده از ادویه ها و اسانس ها

کاربردهای رایج اسانس ها

مشخصات گیاه دارچین( تیره برگ بو )

ویژگی و اثرات دارویی دارچین

ترکیب اسانس گیاه دارچین

نشاسته

نشاسته اصلاح نشده

نشاسته اصلاح شده

فوم نشاسته

پودر فوم نشاسته

خصوصیات و کاربردهای فوم نشاسته

میکروذرات فوم نشاسته

دارچین بر مقبولیت بوی نان

فهرست منابع

 


مبلغ قابل پرداخت 23,141 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 627

برچسب های مهم

طرح جابر مار

طرح جابر مار

طرح جابر مار طرح جابر مار مناسب برای پایه اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی می باشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار ... ...

دریافت فایل : طرح جابر مار
درام زنی شمنی برای سفر به جهان زیرین

درام زنی شمنی برای سفر به جهان زیرین

این فایل صوتی حاوی 30 دقیقه درام زنی(طبل شمنی) است که توسط مایکل هارنر فقید جهت سفر به جهان زیرین طراحی شده و شامل دو فایل صوتی برای مدیتیشن، تمرکز ذهن، بهبود ذهنی و جسمی برپایه موسیقی شمنی است. ... ...

پکیج حرفه ای کسب درآمد میلیونی تضمینی و( تست شده)

پکیج حرفه ای کسب درآمد میلیونی تضمینی و( تست شده)

√آپـــــدیت جـــدیـــد بهمن ماه ۱۴۰۳√ بسم الله الرحمن الرحیم  **کسب درآمد از اینترنت روزانه تا ۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان تضمینی و تست شده** ☆☆آموزش صفر تا صد کسب درآمد اینترنتی بالای ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان ماهانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته ۷ روز هفته، ۱۰۰%حلال شرعی، کاملاً واقعی ... ...

پاورپوینت وبا (ویبریو کلرا)

پاورپوینت وبا (ویبریو کلرا)

پکیجی از 4 پاورپوینت ارائه وبا (ویبریو کلرا) در 8و15و16و17 صفحه با بهترین کیفیت ... ...

طرح جابر لاک پشت

طرح جابر لاک پشت

طرح جابر لاکپشت طرح جابر لاکپشت مناسب برای پایه چهارم و پنجم دبستان به همراه دفتر کارنما. بافرمت ورد وقابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح ... ...

دریافت فایل : طرح جابر لاک پشت
حقوق اساسي  رشته مديريت

حقوق اساسي رشته مديريت

حجم فایل : 204.7 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 70 1 نام درس: حقوق اساسي تعداد واحد: 2 واحدمنبع: حقوق اساسي (رشته مديريت) تالیف: دكتر ارسلان ثابت سعيدي 2 اهداف کلی آشنايي دانشجويان با تعريف حقوق، رشته هاي حقوق، كليات مربوط به حقوق اساسي و قانون اساسي جمهوري ... ...

دانلود استند ایستاده لایه باز روز ارتش 29 فروردین(9) (دانش یاران)

دانلود استند ایستاده لایه باز روز ارتش 29 فروردین(9) (دانش یاران)

دانلود استند ایستاده لایه باز روز ارتش 29 فروردین(9) (دانش یاران) لطفا جهت دانلود فایل لایه باز با کیفیت اصلی عملیات خرید را انجام دهید توجه داشته باشید بعد از اتمام خرید فایل در دو نسخه قابل دانلود می باشد 1- دانلود فایل از لینک 2 - دانلود فایل ازایمیل وارد شده توسط ... ...

سوء رفتار در خانواده

سوء رفتار در خانواده

حجم فایل : 184.5 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 22 سوء رفتار در خانواده سوء رفتار در خانواده Abuse سوء رفتار یعنی انجام یا مسامحه در انجام هر عملی که منجر به صدمه رساندن به فرد و ایجاد مشکلات بهداشتی گردد. بنابراین سهل انگاری ، بهره برداری ، پرخاشگری ، عمل ... ...

دریافت فایل : سوء رفتار در خانواده
امتحان نهایی ایستایی ساختمان سوم هنرستان به همراه پاسخنامه خرداد 93

امتحان نهایی ایستایی ساختمان سوم هنرستان به همراه پاسخنامه خرداد 93

امتحان نهایی ایستایی ساختمان سوم هنرستان به همراه پاسخنامه خرداد 93 قالب: Pdf ... ...

طرح جابر سیگار

طرح جابر سیگار

طرح جابر سیگار طرح جابر سیگار، یک پروژه علمی تحقیقاتی است که تقریبا از سال 1394 در مدارس ابتدایی پایه اول تا ششم انجام میگیرد. نام این طرح برگرفته از اسم دانشمند مشهور ایرانی ، جابر بن حیان،که ملقب به پدر علم شیمی می باشد. گرچه والدین بسیاری از دانش آموزان با این طرح آشنا ... ...

دریافت فایل : طرح جابر سیگار
اخلاق حرفه ای در ورزش

اخلاق حرفه ای در ورزش

حجم فایل : 32.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 بسمه تعالیاخلاق حرفه ای در ورزش مقدمه علت بعثت پیامبر ختمی مرتبت (ص) در کلام آن حضرت تکمیل اخلاق ذکر شده است. رعایت موازین اخلاقی در ورزش خاستگاه ملی و جهانی دارد.فلسفه اخلاق به دو دسته تقسیم میشوند: فرااخلاق و ... ...

ریاضی سوم خاصیت های ضرب

ریاضی سوم خاصیت های ضرب

حجم فایل : 1.5 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 20 بنام خدا ریاضی سوم دبستان خاصیت های ضرب هر عددی که در عدد یک ضرب شود ، حاصل همان عدد خواهد شد ( عضو بی اثر ) خاصیت 1 با جابجا شدن دو عدد حاصل ضرب تغییر نمی کند ( خاصیت جابجایی ) خاصیت 2 در ضرب چند عدد می ... ...

نقد و بررسی سکولاریسم

نقد و بررسی سکولاریسم

حجم فایل : 1.1 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 70 نقد و بررسی سکولاریسم نقد و بررسی سکولاریسم مفهوم سکولاریسم واژة سكولار «Secular» از «Seculum» ـ به‌معناى قرن و سده ـ گرفته شده است .در لغت به‌معناي دنيوي، عرفي، زميني و يا آنچه متعلق به دنيا است، اطلاق ... ...

روشی برای حل مسائل برنامه ریزی خطی فازی با توجه به درجه عضویت ضرایب

روشی برای حل مسائل برنامه ریزی خطی فازی با توجه به درجه عضویت ضرایب سیستم های فازی ایران برنامه ریز خطی با داده های فازی در این تحقیق بررسی می شوند روش های مختلف برای حل مسائل برنامه ریزی چند هدفی و حل مسائل برنامه ریزی فازی منابع و تمام ضرایب فازی تابع عضویت با مثال های عددی ...

طرح جابر اوریگامی

طرح جابر اوریگامی

طرح جابر اوریگامی طرح جابر اوریگامی مناسب برای پایه چهارم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابر ... ...

دریافت فایل : طرح جابر اوریگامی
1شبکه های کامپیوتری

1شبکه های کامپیوتری

حجم فایل : 4.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 190 بنام خدا 1 2 شبکه های کامپیوتری 3 نحوه ارزیابی تحقیق 3 نمرهتمرین 2 نمرهامتحان پایان ترم 15 نمرهبارم ها قطعی نیستند. آمادگی برای کوییز در هر جلسه.موضوع تحقیق باید اعلام شود.تا آخر خرداد برای تحقیق فرصت ... ...

دریافت فایل : 1شبکه های کامپیوتری
وکتور کورل 12ولایت علی ابن ابی طاللب علیه السلام

وکتور کورل 12ولایت علی ابن ابی طاللب علیه السلام

وکتور کورل 12ولایت علی ابن ابی طاللب علیه السلام برای برش شبرنگ و حکاکی لیزر . قابلیت بزرگ نمایی . طرح برداری . کورل 12 . ... ...

دانلود پاورپوینت مدیریت، سیاست گذاری و اقتصاد سلامت

دانلود پاورپوینت مدیریت، سیاست گذاری و اقتصاد سلامت

مدیریت، سیاست گذاری و اقتصاد سلامت   نوع فایل: PowerPoint تعداد اسلاید (ها): 18   چکیده: محصولات توليد شده 1. ماتريس فن آوري- محصول/خدمت 2. تحليل STEEP V 3. تحليل SWOT 4. پيش نويس چشم انداز ماتريس فن آوری-محصول/خدمت پانل مديريت، سياست گذاري و اقتصاد ... ...

دانلود پاورپوینت  فرستنده های رادیویی

دانلود پاورپوینت فرستنده های رادیویی

قسمتی از متن......   مقدمه فرستنده های رادیویی از جمله دستگاه هایی است که کاربرد فراوان دارند. این فرستنده ها در ابعاد کوچک و بزرگ وجود دارند. در ابعاد کوچک در گیرنده و فرستنده پلیس و کوهنوردی استفاده می شوند. در ابعاد بزرگ در فرستنده های AM و FM و تلویزیون به کار می ... ...

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما